INFORMATIE Dak Over Dak heet voortaan Dak Na Dak.

Dakrenovatie of vernieuwen van daken

Totale dakrenovatie in 48 uur

Is je oude dak dringend toe aan een grondige renovatiebeurt? Ontdek de vele voordelen van een metalen Ecodak. Hiermee kies je voor een structurele oplossing en geen oplapmiddelen.

Wanneer adviseren wij een metalen Ecodak?

Het grote voordeel van een metalen Ecodak voor dakrenovaties of het vernieuwen van daken is de enorme veelzijdigheid.

Onze unieke dakopbouw kan op vrijwel elk dak vanaf een hellingsgraad van 10 graden. Ook dan geniet je van een 100% waterdicht dak.

Lees hier meer over de voordelen van een metalen Ecodak.

Wat is een metalen Ecodak?

Een metalen Ecodak is opgebouwd uit metalen dakpanelen. Qua uitzicht en uitstraling zie je onmogelijk het verschil met een traditionele dakpan. We hebben ook een metalen Ecodak met de uitstraling van een dunnere, moderne dakpan.

Dit metalen Ecodak schroeven we op nieuw houtwerk dat we plaatsen na het verwijderen van je bestaand dak. Dit nieuwe houtwerk verankeren we chemisch met lange nagels in het bestaande keperwerk. Deze werkmethode maakt het altijd mogelijk om je dak extra te isoleren aan de buitenzijde (= principe van SARKING).

Waarom een metalen Ecodak bij een dakrenovatie?

 • 1
  Je kiest voor een ecologisch kwaliteitsvol bouwmateriaal. Onze metalen daken zijn van gerecycleerd kwaliteitsstaal. Na de lange levensduur van je dak wordt dit materiaal opnieuw gerecycleerd.
 • 2
  Je ziet onmogelijk het verschil met een traditioneel dak dat is opgebouwd uit gebakken dakpannen.
 • 3
  Een metalen Ecodak is bijzonder licht, waardoor het de perfecte oplossing is voor dakrenovatie of het vernieuwen van daken op oude woningen die moeite hebben met een zwaar dak.
 • 4
  Waterdicht bij storm en hevige regen. Je nieuwe dak zit dankzij het nieuwe houtwerk, de lange nagels, de chemische verankering en de geschroefde dakplaten muurvast.
 • 5
  De zon heeft - ook na vele jaren blootstelling - dankzij de galvanisatie met aluzink geen invloed op de kleur van je dak.

Waarom je dakrenovatie laten uitvoeren door Dak na Dak?

Wij specialiseren ons al meer dan 15 jaar 100% in metalen Ecodaken. Jaarlijks plaatsen wij meer dan 100 van deze daken. Daarnaast onderscheiden wij ons nog op andere manieren met traditionele dakbedrijven:

De samenwerking gebeurt op basis van vertrouwen. We werken niet met agressieve verkopers of onbetrouwbare onderaannemers. Onze offertes blijven 1 jaar geldig, zodat je alle tijd krijgt om rustig te beslissen.
De zaakvoerder volgt elke dakrenovatie of dakvernieuwing persoonlijk op. De dakrenovatie zelf en het vernieuwen van het dak gebeurt volledig met eigen vakmensen. Lees meer over 'Dak na Dak'.
Wij werken volgens een unieke plaatsingswijze en bieden verschillende kwaliteitsgaranties. Lees meer over onze kwaliteitsgaranties.
Wij gebruiken uitsluitend Europees kwaliteitsmateriaal met aluzink gegalvaniseerd staal van ArcelorMittal.

Interesse?

Sta je voor een dakrenovatie of wil je jouw dak laten vernieuwen?
Contacteer ons voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.