INFORMATIE Dak Over Dak heet voortaan Dak Na Dak.

Je kwaliteits­garanties

Correcte plaatsing van een kwaliteitsvol dak

Wanneer je Dak na Dak inschakelt voor een dakrenovatie of het vernieuwen van je dak, dan mag je rekenen op verschillende kwaliteitsgaranties. Allereerst geniet je van een plaatsingsgarantie van 10 jaar en een fabriekgarantie van 30 jaar. De extra kwaliteitsgaranties vloeien voort uit onze zelf ontwikkelde plaatsingsmethode én het exclusieve gebruik van Belgisch kwaliteitsmateriaal.

Moest er ooit toch een probleempje opduiken, dan kan je altijd op ons rekenen. Wij komen meteen langs voor een vakkundige herstelling.

Foto van een dak geplaatst door Dak Na Dak

10 jaar plaatsings- en 30 jaar fabrieksgarantie

Bij een dakrenovatie door Dak na Dak geniet je van een garantie van tien jaar op de plaatsing en maar liefst dertig jaar op de materialen.

Unieke plaatsingsmethode

Bij het vernieuwen of renoveren van je dak gebruiken wij een unieke plaatsingsmethode voor een kwaliteitsvolle plaatsing
van onze metalen Ecodaken:

Chemische verankering

Wij bevestigen de nagels voor nieuwe houtwerk onder ons metalen Ecodak altijd rechtstreeks in het bestaande keperwerk. Afhankelijk van de dikte van de bijkomende isolatie gebruiken wij hiervoor nagels van minstens 9 centimeter lang. Daarnaast zetten we deze nagels muurvast via het procedé van chemische verankering.

Inox schroeven

We schroeven onze metalen dakpanelen op het nieuwe houtwerk met behulp van inox schroeven. Deze roesten nooit, waardoor ze hun stevigheid altijd bewaren. Deze schroefmethode heeft het bijkomende voordeel dat wij elk dakpaneel eenvoudig kunnen los schroeven voor controle of een herstelling.

Bescherming tegen corrosie

Om op de snijvlakken roestvorming te voorkomen, versnijden wij de metalen dakpanelen altijd met de hand. Daardoor ontstaat er op de snijvlakken een nieuwe sealing. Deze beschermt het vernieuwde dak optimaal tegen corrosie.

Piekfijne afwerking

Onze vakmannen staan garant voor een piekfijne afwerking van je nieuwe dak. Je dak oogt als nieuw, bovendien zie je onmogelijk het verschil tussen ons metalen Ecodak en een traditioneel dak met dakpannen.

Totaalservice voor jouw dakrenovatie

Wij vervangen niet alleen je oude, versleten dak door een metalen Ecodak, we garanderen een totaalservice inclusief:

  • Bijkomende isolatie
  • Vervangen van dakgoten of vernieuwen van bakgoten
  • Plaatsen van nieuwe zinkslabben
  • Herstellen of vervangen van schoorstenen
  • Vervangen van rotte daktimmer
  • Plaatsen van dakramen en dakkapellen

Belgisch kwaliteitsmateriaal

Dak na Dak werkt uitsluitend met Belgisch kwaliteitsmateriaal van Alcotile en Twintile.

  • De kern van de staalpanelen van een halve centimeter dikte, bestaan uit staalplaten van de gekende fabrikant ArcelorMittal. Dit staal is een gerecycleerd materiaal en kan later opnieuw herbruikt worden. Deze eigenschap maakt van onze stalen daken echte Ecodaken.
  • De staalplaten ondergaan aan beide kanten een behandeling met een legering van aluzink. Deze galvanisatie garandeert een duurzame bescherming tegen de inwerkende zonnestralen en voorkomt roestvorming.
  • Tenslotte krijgen de stalen dakplaten nog hun gewenste kleur. Dit start met het aanbrengen van een primer om te eindigen met een toplaag van geharde acryl in de gewenste kleur.

Interesse?

Ontdek hier de talrijke voordelen van een metalen Ecodak in vergelijking met een traditioneel dak.
Vooral bij dakrenovaties is een metalen Ecodak de beste oplossing

Je dak vernieuwen of renoveren? Contacteer ons!
Wij komen langs voor een technische analyse ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte (1 jaar geldig).