INFORMATIE Dak Over Dak heet voortaan Dak Na Dak.

Nieuw dak in 48 uur

24 uur afbreken, 24 uur plaatsen

Een dak renoveren of vernieuwen is een vervelende klus. Wanneer dit wekenlang aansleept, ligt je dak open en dreigt water naar binnen te sijpelen. Dat lijkt ons geen gezellige gedachte.

Naast onze talrijke voordelen en onze kwaliteitsgaranties bieden wij je ook een snelle service. Zo werken wij de meeste dakrenovaties af binnen een tijdsbestek van 48 werkuren. We voorzien 24 werkuren voor een secure afbraak en 24 uur voor de opbouw van je nieuwe metalen dak.

Hoe renoveren wij een dak binnen de 48 uur?

 • 1
  Wij komen met een vakkundig team dat meteen begint met de afbraakwerken. We beschikken over specifiek materiaal om de bestaande dakbedekking en andere versleten materialen zorgvuldig te verwijderen. Wij zijn gecertificeerd om een dak in asbest af te breken, waarna we dit risicovolle bouwmateriaal zorgvuldig afvoeren.
 • 2
  Na de afbraakwerken starten wij meteen met het plaatsen van nieuwe onderdakfolie en nieuw lattenwerk. Wanneer nodig voorzien we aan de buitenzijde volgens het SARKING-principe extra isolatie. De volledige werken gebeuren langs de buitenzijde van je woning. In je woning merk je amper dat wij op je dak aan de slag zijn.
 • 3
  Vervolgens bevestigen we onze volledig gebruiksklare metalen dakpanelen.
 • 4
  Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen van metalen Ecodaken. Onze vakkundige medewerkers weten perfect hoe ze een project snel en kwaliteitsvol tot een goed einde moeten brengen.

Interesse?

Een metalen Ecodak biedt extra voordelen in vergelijking met traditionele gebakken dakpannen.
Vooral bij dakrenovaties komt onze oplossing als beste alternatief uit de bus.

Ga in zee met Dak na Dak. Dankzij de unieke plaatsingsmethode en de Belgische kwaliteitsmaterialen geniet je van talrijke kwaliteitsgaranties.

Je dak vernieuwen of renoveren? Contacteer ons.
Wij komen langs voor een technische analyse ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte (1 jaar geldig).