INFORMATIE Dak Over Dak heet voortaan Dak Na Dak.

Voordelen metalen Ecodak

Je dak vernieuwen of renoveren? Kies voor een metalen Ecodak

Lekt je bestaand dak? Is het dakgebinte rot? Zijn je dakgoten dringend aan vervanging toe? Moet je dakbedekking dringend vervangen worden? Kies dan voor een metalen Ecodak. Je ziet onmogelijk het verschil met traditionele dakpannen. We zetten de voordelen van een metalen Ecodak bij dakrenovatie helder op een rij.

Dezelfde authentieke uitstraling als dakpannen

Met een metalen Ecodak bereiken we hetzelfde uitzicht en dezelfde uitstraling als gewone dakpannen. We dagen je uit. Zoek in jouw buurt een metalen Ecodak. Het is er gegarandeerd, maar je ziet het niet.

We bieden je de keuze uit een breed gamma aan kleuren. Onze metalen Ecodaken zijn zowel verkrijgbaar in de vorm van traditionele dakpannen als in moderne 'platte' dakpannen.

Snelle afbraakwerken

Wanneer we je oud dak renoveren en vernieuwen, dan wil je dat alles snel en vlot verloopt.

Onze unieke werkmethode staat garant voor snelle afbraakwerken, waarna meteen de plaatsing start. Wij klaren de klus in 48 uur.

Wij betreden je tuin niet met zware kranen, maar werken met klein materieel. De afbraakwerken verlopen secuur en zorgvuldig. Zo houden we je volledige tuin intact. In de woning merk je amper iets van de werken.

Wij vernieuwen elk dak

Elk dak kunnen we renoveren en vernieuwen naar een metalen Ecodak. We versnijden de kleine metalen dakpanelen met de hand.

Dankzij het ruime assortiment aan technische toebehoren werken we elk vernieuwd dak naar wens af. Wij renoveren of vernieuwen probleemloos elk type van hellend dak.

Geen zware belasting van oude woningen

Een metalen overzetdak is ideaal voor oude woningen.

Zo weegt dit dak amper een fractie van de massa van een traditioneel dak met dakpannen. Wanneer de muren of de daktimmer onvoldoende sterk zijn voor een zwaar traditioneel dak, dan biedt een metalen Ecodak het perfecte alternatief.

100% waterdicht

Bij een dakrenovatie of het vernieuwen van je dak, verzorgen we na de afbraakwerken de volledige dakopbouw. Zo voorzien we allereerst een onderdakfolie. Vervolgens installeren we het metalen Ecodak.

Door zijn bijzondere structuur heb je gegarandeerd een volledig waterdicht dak. Al vanaf een dakhelling van 10° garanderen wij een absolute waterdichtheid.

Bestand tegen windsnelheden hoger dan 200 km per uur

Windsnelheden tot meer dan 200 kilometer per uur vormen geen enkel probleem voor onze metalen Ecodaken. Traditionele dakpannen ondervinden vanaf 100 kilometer per uur al problemen.

Wij schroeven je nieuwe dak in de vorm van kleine dakpanelen met corrosievrije inox schroeven in stevig verankerde draagbalken.

Geen verkleuring door de zon

Door de nabehandelingen van onze stalen panelen leiden de inwerkende zonnestralen niet tot verkleuring.

Ook na vele jaren blootstelling aan de zon ziet je gerenoveerde dak er prachtig uit.

Extra isolatie altijd mogelijk

Onze metalen Ecodaken zijn perfect combineerbaar met extra isolatie via het zogeheten SARKING-principe.

Dit betekent dat de dakisolatie aan de buitenzijde van de daktimmer wordt aangebracht. Dit principe levert vooral voordelen op bij een dakrenovatie.

Interesse?

Kies voor Dak na Dak en ontdek onze kwaliteitsgaranties.

Je dak vernieuwen of renoveren? Contacteer ons!
Wij komen langs voor een technische analyse ter plaatse en een vrijblijvende prijsofferte (1 jaar geldig)